Költöztetés Bútorszállítás Lomtalanítás Fuvarozás Tehertaxi 14 kerületben

14 kerületi költöztető cég vállal: költöztetés 14 kerületben, bútorszállítás zuglóban, tehertaxi 14 kerületben, fuvarozás 14 kerület, lomtalanítás 14 kerület, teherautó bérlés 14 kerületben, olcsó pianínó szállítás 14 kerület szolgáltatást

                               Tehertaxi 14 kerületben

 

Tehertaxi 14 kerületben szolgáltatás a legjobb megoldás arra, hogy csökkentsük a szállítás, vagy éppen a költöztetés végösszegét.
De arra is a legjobb megoldás, ha csak 1 - 2 tárgyat, kisebb bútorokat vagy műszaki berendezéseket, építési anyagokat szállítana, vagy albérlet, kisebb lakás vagy szoba költöztetését oldaná meg baráti, rokoni kalákában történő segítséggel, rakodással.
 
tehertaxi 14 kerületben
 
Zuglói telephellyel rendelkező költöztető cégünk rugalmasan, akár azonnal tud tehertaxit biztosítani a XIV. kerületi megrendelőinknek.
Ezek a Tehertaxik 3,5 tonnás korszerű, ponyvás, minden szükséges eszközzel felszerelt kisteherautók, ami maxi nagyságú (4,80 m x 2,30 x 2,30 as) raktérrel rendelkeznek.
Olyan helyekre is behajthatnak ezek a Tehertaxik, ahonnan a nagyobb 7,5 tonnás vagy 12 tonnás teherautók ki vannak tiltva.
Kiválóan alkalmasak építési anyagok, ragasztók, vasanyagok, zsákos anyagok, raklapos anyagok szállítására, mivel megerősített felfüggesztéssel rendelkeznek.
 
építőanyag szállítás
 
A bútorboltok, műszaki szaküzletek, barkácsboltok csak napok múlva szállítják ki a megvásárolt árut, abban az esetben is a legjobb megoldás a Tehertaxi.
Tüzép telepekről, építőanyag kereskedésből, járólap és csempe szaküzletekből, szerelvény áruházakból is vállalunk szállításokat, (jakuzzi, kád, csempe, járólap, szalagparketta, falazó anyagok, vakolóanyagok, ajtó, ablak és nyílászárók, radiátorok, kazánok, szaunák, zuhanykabin, klíma, kiszállítás, csomagszállítás, anyagszállítás, anyagmozgatás, zsákos földszállítás, stb) hétvégén is felár nélkül
 
bútorok kiszállítása
 
Tehertaxi 14 kerületben szolgáltatásban bútorszállítás, kisebb költözés, 1 - 2 tétel szállítása áruházakból, lakberendezési tárgyak, ágy, heverő, kanapé, komód szállítása, háztartási gépek, műszaki cikkek, hűtőgép, mosógép szállítása esetén a tehertaxi a legpraktikusabb, leggyorsabb választás.
Igény esetén biztosítani tudunk szállítómunkásokat is, a sofőr amúgy minden esetben elpakol a raktérben, kisebb mennyiségnél azonban a sofőr segít a megrendelőnek a rakodásban.
Több éves tapasztalattal rendelkező költöztető és bútorszállító szakembereink értik a dolgukat, gyorsan és körültekintően dolgoznak.
Fiataloknak, nagycsaládosoknak, egyetemistáknak, albérletben vagy stúdiólakásban élőknek, a vékonyabb pénztárcával rendelkezőknek ajánljuk a kedvelt a „Fapados Költöztetés” szolgáltatásunkat.
 
fapados költöztetés
 
A fapados költöztetés lényege abban rejlik, hogy előre rendelnek egy tehertaxit, és mielőtt megérkezne a tehertaxi a szállításra, lehordanak mindent, vagy nagyobb részét a szállítandó ingóságoknak a kapualjba, ahol egy rokon vagy ismerős vigyáz az előkészített dolgokra.
Így amikor megérkezik a szállítójármű, az előre elkészített csomagokat, bútorokat, műszaki berendezéseket csak felkel rakodni a raktérbe, így indulhat is a kisteherautó a lerakóhelyre.
 
epitoanyag_szallitas_zuglo.jpg
 
„Fapados Költöztetés- re érdemes segítséget hívni, barátokat, munkatársakat, rokonokat, ismerősöket, szomszédokat, hogy minél gyorsabban lehessen elvégezni a szállítást.
Így nagyon sokat lehet spórolni, ez igazi rezsicsökkentés, sőt még csapat összekovácsolásnak is kitűnő.
Főleg akkor, ha a munka végén közösen elfogyasztanak egy pár sört, vagy 1 - 2 üveg finom bort.
 
tehertaxi Budapesten
 
Tehertaxi 14 kerületben szolgáltatásunkat gyorsan, akár azonnal biztosítani tudjuk a hét bármely napján, legyen hétvége, vagy akár ünnepnap.
Vidékre, illetve vidékről Zuglóba (Budapestre) történő szállításra is tudunk biztosítani tehertaxit, kedvező, fix árajánlatot adunk ügyfeleinknek.
 
Társaságunkra mindig számíthat – Nálunk ön a legfontosabb!
 
☎ : 0620-501-1208
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tehertaxi 14 kerületben, tehertaxi Budapest, tehertaxi Budapesten, olcsó tehertaxi, tehertaxi azonnal, tehertaxi kölcsönzés, fapados költöztetés, építőanyag szállítás, árubeszerzés, tehertaxi hétvégén, Budapest tehertaxi, tehertaxi kerületben, kisteherautó bérlés, tehertaxi Pest megyében, anyagbeszerzés Budapesten, tehertaxi kerületben, olcsó szállítás, költöztetés kalákában, tehertaxi bérlés, tehertaxi gyorsan, 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 6
Heti: 53
Havi: 391
Össz.: 1 691
Oldal: tehertaxi 14 kerületben
Költöztetés Bútorszállítás Lomtalanítás Fuvarozás Tehertaxi 14 kerületben - © 2008 - 2019 - koltozteteszugloban.hupont.hu