Költöztetés Bútorszállítás Lomtalanítás Fuvarozás Tehertaxi 14 kerületben

14 kerületi költöztető cég vállal: költöztetés 14 kerületben, bútorszállítás zuglóban, tehertaxi 14 kerületben, fuvarozás 14 kerület, lomtalanítás 14 kerület, teherautó bérlés 14 kerületben, olcsó pianínó szállítás 14 kerület szolgáltatást

Teherautó bérlés 14 kerületben

vállalkozásunknál kizárólag sofőrszolgálattal együtt lehet teherautót bérelni

 

teherautó bérlése 

Teherautó bérlés 14 kerületben - vállalkozásunknál kizárólag sofőrszolgálattal együtt lehet teherautót bérelni, mely több szempontból is praktikus az ügyfeleknek.
A legfontosabb, hogy a teherautóknak a vezetését érdemes olyan profikra sofőrökre bízni, akik sokéves belföldi és nemzetközi vezetői gyakorlattal rendelkeznek.
Sofőrjeink hosszú évek óta kimondottan teherautók vezetésével foglalkoznak, több százezer kilométert vezettek le balesetmentesen az Unió teljes területén.
A legmostohább téli időjárásban, havas – jeges utakon, akár éjszaka is sérülésmentesen szállítják le a rendeltetési helyükre a rájuk bízott árut.
Másodsorban, nagyon fontos a szállított áruk szabályszerű elhelyezése, illetve rögzítése a teherautó rakterében.
Egy rosszul elhelyezett, illetve a nem jól rögzített rakomány egy hirtelen fékezésnél elszabadulhat, ami nem csak a teherautóban okozhat károkat, hanem súlyos sérüléseket okozhat a forgalomban résztvevőknek, ártatlan emberekben.
Társaságunknál a nagy figyelmet fordítunk a szállítmányok szabályos rögzítésére, ehhez minden szükséges eszköz (spanifer, heveder, stretch fólia) megtalálható a teherautókon.
 
teherautó bérlés 14 kerületben
 
Még több ok, hogy miért érdemesebb a Teherautó Bérlés Sofőrrel
 • vezetői engedély nélkül is bérelhet teherautót
 • kényelmesebb, hiszen nem kell a vezetésre koncentrálni 
 • nincs kaució, letéti díj
 • nincs közlekedési vagy parkolási szabálysértés költség
 • cégektől nem kérünk cégkivonatot – aláírási címpéldányt – bélyegzőt
 • nincs parkolási – szélvédő és gumijavítási költsége
 • visszaadáskor nincs gondja a műszaki és esztétikai állapottal
 • nincsenek területi korlátozások
 • félnapos vagy akár néhány órás bérlésre is van lehetőség
 • diszkrétek vagyunk, nem kell személyi igazolvány lakcímkártya – vezetői engedély – adókártya
 • nincs előzetes hitelképességi vizsgálata az ügyfélnek
 • nincs cégautó adó – szerződéskötési díj – regisztrációs adó és útadó
 • nem kell bemutatni utolsó havi lakcímre szóló közüzemű számlát
teherautó bérlés sofőrrel
 
Teherautó bérlés 14 kerületben szolgáltatásunknál korszerű 3,5 – 7 tonnás ponyvás teherautókat (LKW) biztosítunk, melyek korszerű, Euró 4 - 5 motorral lettek forgalomba állítva.
Szakszerű, rendszeres szervizelésüket, felkészítésüket és karbantartásukat márkaszervizben végeztetjük, mivel vállalkozásunknak fontos hogy a közúton biztonságos, megbízható tehergépjármű vegyen részt.
Másrészt, csak üzembiztos, megbízható tehergépjárművel lehet pontosan és időben elvégezni a szállításokat.
Tehergépjárműveink rendelkeznek éves autópálya díjbefizetéssel, így gyorsan tudunk a fel, illetve a lerakóhelyre érni, kikerülve a rosszabb minőségű alsóbbrendű úthálózatot.
A szolgáltatásunkat hétvégén – de akár ünnepnap is biztosítani tudjuk, napszaktól függetlenül.
 
fapados költöztetés
 
Fapados Költöztetés 
 
Költöztetni szeretne, és csökkenteni akarja a költöztetésének anyagi vonzatát?
Akkor társaságunknál a legjobb helyen jár, hiszen a Fapados Költöztetéssel jelentősen csökkentheti a költözésének költségeit.
Mi biztosítjuk a 3,5 tonnás ponyvás teherautót sofőrrel együtt, a rakodást pedig önökre bízzuk.
A felrakó helyen barátaival, családtagjaival, ismerőseivel kalákába kihordják a lakásból a költöztetni kívánt dolgokat a teherautóra, a teherautó rakterében pedig a sofőr szakszerűen elpakol.
Megérkezéskor a lerakóhelyen pedig a teherautótól behordják az új helyre a bútorokat, dobozokat, személyes tárgyakat, apróságokat, az elköltöztetett dolgokat.
Ha a bérelt teherautó megérkezéséig előre lehordják az emeletről a kapualjba a szállítandó dolgokat, akkor gyorsabban és költséghatékonyabban lehet elvégezni a Fapados Költöztetés szolgáltatásunkat.
 
teherautó bérlés rakodással Zugló
 
Teherautó bérlés rakodással Zugló
 
Társaságunk a lakossági – vállalati – közületi ügyfeleknek is biztosítani tudja a Teherautó bérlés rakodással Zugló szolgáltatást.
Akár bútorokat, műszaki berendezéseket, dobozolt árukat, építőipari állványokat, hangszereket, vagy éppen zsákos anyagokat kell szállítani, miránk midig számíthat.
Mivel vállalkozásunk közel 20 éve kimondottan szállítással költöztetéssel, bútorszállítással foglalkozik, ezért abszolút nem jelent problémát.
Tapasztalt, körültekintően dolgozó szállítóbrigádjaink vannak, akik szakszerűen és lendületesen végzik a munkájukat.
Rugalmasan tudunk rendelkezésükre állni a hét bármely napján, alkalmazkodva a megrendelőink szabadidejéhez.
Ha társaságunkat bízza meg költöztetésével vagy bútorszállításával, akkor díjmentesen biztosítunk stretch és légpárnás fóliát, költöztető dobozokat a költözéshez.
Budapesten és a környező agglomerációban nincs Km díj, nincs emelet díj és hétvégi felár, a bútorok szét és összeszerelését is extra költségek nélkül elvégezzük.
 
teherautó bérlés 14 kerületben

☎ : 0620-501-1208

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 6
Heti: 44
Havi: 382
Össz.: 1 682
Oldal: teherautó bérlés 14 kerületben
Költöztetés Bútorszállítás Lomtalanítás Fuvarozás Tehertaxi 14 kerületben - © 2008 - 2019 - koltozteteszugloban.hupont.hu